Çarşamba , 24 Nisan 2024

Bacak ağrısı şikayetiyle gittiği doktorda 6 aylık ömrünün kaldığını öğrendi!





Mart 2021’de kendisine kesin olarak rahim ağzı kanseri teşhisi kondu. Genç kadın çocuklarından ve onlara ne olacağından endişelenirken bir yandan tedaviye başladı. Vücudu kemoterapiyi kaldırdı ve 5 Ekim’de tüm testleri temiz çıktı.





Ancak yalnızca kontrol amaçlı olduğu söylenilen ikinci taramayı bekleyen kadın, yanak ve bacağında ağrılar hissetmeye başladı. Bir süre sonra da topallamaya başladı. Bir şeylerin doğru olmadığını anlayan Denham hastaneyi arayıp randevu aldı. Doktorlar, kanserin alt omurgasına yayıldığını fark etti. Birkaç gün sonra gelen sonuçlarda genç kadının 6 aylık ömrü kaldığı ortaya çıktı. Genç kadın aldığı haberle neye uğradığın şaşırdı. Doktorlar yapılabilecek hiçbir şey olmadığını, ancak deneysel bir tedavi olduğunu arzu ederse onu katılabileceğini söyleyince deney tedavisini kabul etti.





Çocuklarına henüz kötü haberi vermediğini söyleyen genç kadın, “Şu anki tek hedefim onların beni güzel hatırlaması için olabildiğince çok vakit geçirmek. En büyük üzüntüm ise hayatlarına bensiz devam edecek olmaları. Ben onların yanında olmayacağım” dedi.

Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …