Perşembe , 25 Nisan 2024

Bahçeli’den seçim tarihi mesajı: Mayıs ayında bu işi bitirelim





Devlet Bahçeli’den erken seçim mesajı
Devlet Bahçeli, sınır ötesi operasyonlara ilişkin, Hainlere acımayacağız. Ne arıyoruz Suriye’de, Libya’da diyen Kılıçdaroğlu’nun dili Yunan dilidir, yılan dilidir, Türk’e düşmanların dilidir. Zillet ittifakı Türkiye’nin önündeki düşman bariyeridir. “şeklinde konuştu.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun ‘ne işiniz var Libya’da?’ sözleri üzerine, “ Ne işimiz var Libya’da? Neyin peşindeyiz Akdeniz’de ve Ege’de” diyen Kılıçdaroğlu’nun dili Yunan dilidir, Türk’e düşmanların dilidir.” İfadelerini

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin konuşmalarından öne çıkan diğer başlıklar ise şöyle;

“HDP’nin kapatılması bir adalet ve demokrasi onurudur. Bu onurun çiğnenmesini isteyen Kılıçdaroğlu, CHP’yi HDP’nin eline rehin bırakıp PKK’nın güdümüne girmiştir.”





“Kılıçdaroğlu, askere düşmanlık yaparken, HDP’ye zeytin dalı uzatacak kadar küçülmüştür. CHP, HDP’nin yedek kulübesine dönüşmüştür. HDP kapatılmasın da Kandil’e milletimizin vergileri mi aktarılsın.”

“Türk ordusuna iftira atan, sicili bozuk Tabipler Birliği Başkanı’na destek mesajları veren Babacan’ın ihanet kampanyasının azılı bir mensubu olduğu ayan beyan ortadadır.”





“Bir Türk şirketini karalamak gayrimilliliktir. TTB Başkanı’nı ziyaret edip destek mesajları veren Babacan’ın, HDP’den siyaset yapmaya hazır olduğu da ortadadır. İHA’larımız uçacak, Zillet İttifakı saklanacak delik arayacaktır.

“Önümüzdeki günlerde EYT sorunu TBMM’de halledilmiş olacaktır. Sözleşmeli çalışanlarımıza kadro verilmesinin sonuna kadar destekçisiyiz”

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …