Perşembe , 28 Mart 2024

Bakan Koca’dan 5 ilimiz için kötü haber





Bakan Koca’dan 5 ilimiz için kötü haber
Bakan Koca’dan 5 İlimize Çok Kötü Haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca az önce yaptığı açıklamayla Türkiye’ye kötü haberi maalesef diyerek duyurdu.



Bakan Koca’dan 5 İlimize Çok Kötü Haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca az önce yaptığı açıklamayla Türkiye’ye kötü haberi maalesef diyerek duyurdu. Bakan Koca kötü haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bakan Koca’nın 5 ilimiz için yaptığı acil durum açıklaması haber ajansları ve kanalları tarafından son dakika gelişmesi olarak duyuruldu.



Son dakika: 6 Eylül tarihinde açıklanan 24 saatlik verilere göre; 53 kişi hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 6 bin 673’e yükseldi. Vaka sayısı ise 1578 artarak 279 bin 806 oldu. Öte yandan Bakan Koca, sosyal medya hesabından, hasta sayısının ve ağır hasta sayısının arttığı illeri paylaştı.




GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 1013 OLDU



Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 1013 hastanın daha taburcu olmasıyla, toplam iyileşen hasta sayısı 251 bin 105’e yükseldi. Toplam test sayısı 7 milyon 779 bin 539, ağır hasta sayısı 1102, hastalarda zatürre oranı yüzde 7,6 oldu.

HASTA SAYISI VE AĞIR HASTA SAYISININ ARTTIĞI İLLER



Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, hasta sayısının arttığı 5 ili paylaştı. Bakan Koca paylaşımında, “Son hafta günlük hasta sayısı en çok artan illerimiz; Van, Karaman, Erzincan, Çankırı ve Kayseri. Ağır hasta sayısı en çok olan illerimiz; İstanbul, Ankara, Konya, Erzurum ve Yozgat. Tedbirlere birlikte uyarak başarılı olabiliriz. Birlikte tedbirli olalım” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …