Perşembe , 28 Mart 2024

BAKAN PEKDEMİRLİ ACI GERÇEĞİ PAYLAŞTI






Türkiye’yi büyük üzüntüye çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 8 ilde devam eden büyük çaplı orman yangınlarından olumlu haberler gelirken, 3 de can kaybı yaşandığı öğrenildi. Yangınlardan 183 kişi etkilenirken, hastaneye kaldırılan 10 vatandaşın yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. 15 kişinin de taburcu olduğu aktarıldı.





MANAVGAT’TA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı, ilçede 4 farklı noktada meydana gelen yangınla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.





Başsavcılıktan yapılan açıklamada, “Manavgat ilçesinde 28/07/2021 günü öğle saatlerinde ilçenin farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim yerlerine sıçraması, bazı evlerin zarar görmesi ve birçok vatandaşımızın yaralanması üzerine Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığımızca olayın tüm yönleriyle araştırılması amacıyla derhal soruşturma işlemlerine başlanılmıştır. Başsavcılığımızın talimatı ile orman yangınlarının başladığı ve güzergahındaki yerlerle ilgili kamera görüntülerinin tespiti ile diğer delillerin araştırılmasına devam edilmektedir. Soruşturma çok yönlü ve titizlikle devam etmektedir” denildi.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …