Cuma , 26 Nisan 2024

Bakan Soylu Kovid-19’un pozitif olduğu polislerimiz de var






Kovid-19, yeni tip koronavirüs salgını ülkemizde etkisini arttırmaya devam ederken, virüsün, Polis Teşkilatı’na sıçradığını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bildirdi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir’in YouTube üzerinden yaptığı canlı yayında konuğu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ydu. Programın başında Cüneyt Özdemir koronavirüs teşkilata bulaştı mı sorunu yöneltti.





Cüneyt Özdemir, “Güvenlik teşkilatından Koronavirüse yakalanan var mı?” sorusunu sordu.

Bakan Soylu ise şöyle cevapladı:




“Var hem semptomları olan var hem de bir takım temaslardan dolayı olan mensuplarımız var şu anda sayısı 20 civarında. Bunlardan iyileşenler de var. Arkadaşlarımızın sahada olması ve görevlerini devam ettirebilmeleri bizim için çok önemli. Ülke açısından da çok önemli. Birçok işlemi güvenlik güçleri üzerinden yürütmeye çalışıyoruz.” diyerek bildirdi.





29 Mart itibari ile de ülkemizde koronavirüs de resmi rakamlar açıklandı. 9 bin 217 korona tanılı vaka var. 568’i yoğun bakımda, 394 hasta entübe, 105 hasta taburcu oldu, yaşamını yitirenlerin sayısı ise 131 oldu.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …