Salı , 23 Nisan 2024

Bakın babasıyla neden görüşmüyor!





Babasını en son 14 yaşında gördüğünü ve ne yaptığına dair herhangi bir fikri olmadığını ileten Kadir E-zildi, babasıyla ilgili şu ifadeleri aktardı: Babam erkek kardeşime çok düşkündü. Onun annesiydi o, babası değildi. Yani doğursa bu kadar sevemezdi. Babamla çok sıkı fıkı bir ili-şkim yoktu. Allah şahidim yukarıda, bir gün olsun kıskanmadım.





Geçtiğimiz sezon FOX ekranlarında sunduğu Temizlik Benim İşim programıyla milyonlarca kişinin gönlünü kazanan başarılı sunucu Kadir E-zildi, şimdilerde En Hamarat Benim yarışmasıyla gündemde. Neşeli tavırları ve dobralığıyla büyük beğeni toplayan Kadir Ezildi’nin hayat hikayesi, sevenlerini şaşırttı.





İzleyiciyi ekrana kilitleyen En Hamarat Benim yarışmasının sevilen sunucusu Kadir Ez-ildi’nin yaşam öyküsü, duyanları hayrete düşürdü.





Annesi ve erkek kardeşiyle İstanbul Maltepe’de yaşayan Kadir Ezildi, hayatına dair eğlenceli anları sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Temizlik takıntısının, anne ve babası ayrıldıktan sonra ortaya çıktığını söyleyen E-zildi, henüz lise yıllarında başlayan temizlik aşkının, ruhuna iyi geldiğini dile getiriyor.

Kadir E-zildi, şöhret olmadan önce bir hastanede hasta bakıcı olarak çalışıyordu ancak özverisi nedeniyle arşiv sorumlusu görevine yükseldi.





Sosyal medyada paylaştığı videolarla gülmekten kırıp geçiren Ezildi, yapımcılar tarafından keşfedildi ve TLC’de yayınlanan ‘Temizlik Avcıları’ programını sunarak ekran macerasına başladı. Ardından FOX TV’deki Temizlik Benim İşim yarışmasıyla adından söz ettirdi.





ŞAŞIRTAN HAYAT HİKAYESİ
Yeni sezona En Hamarat Benim yarışmasıyla giriş yapan ünlü sunucunun hayat hikayesi de, kişiliği kadar sıra dışı.1995 yılında İstanbul Bakırköy’de doğan Kadir Ezildi, Bayburtlu anne ve Konyalı bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Kadir Ezildi, babasının kendi ailesine düşkünlüğü nedeniyle, eşi ve çocuklarını ihmal ettiğini söylüyor

Ünlü sunucu lise yıllarındayken, anne ve babası boşanma kararı aldı. Yaşadığı üzüntüyle başa çıkmak için kendisini temizliğe veren Ezildi, bir anda temizliği yaşam tarzı haline getirdi.





”SÜ–NET ALTINLARIMIZI ARKADAŞINA VERDİ”
Kadir Ezildi, baba tarafından olan akrabalarını sevmediğini zaman zaman ekranlarda da dile getiriyor. E-zildi, yıllardır görüşmediği babasıyla ilgili şöyle bir sitemde bulunmuştu:





Babam 1999 yılında bizim s-ün-net altınlarımızı bozdurup hastanedeki arkadaşına borç vermişti. Hem de adam evindeki pencereyi yaptırsın diye vermiş borcu. Biz kenara atamadık o altınları, götürüp arkadaşına verdi. Babam çok severdi millete borç vermeyi. İyi niyetli bir adamdı evet ama onun yüzünden 20 yıldan fazladır hala kirada kalıyoruz. Şimdiye kadar 50 tane ev almıştık. Biz biriktirirdik, babam götürüp birilerine verirdi. Ben de insanlara yardım etmeyi seviyorum ama kenara da atıyorum. 10 kenara atıyorsam, 1 tane de yardım ediyorum. Şimdi yemiyorum içmiyorum ev alacağım diye para biriktiriyorum. Ben kimseye iyilik yapma demiyorum ama ardını düşünmen lazım. Babamla görüşmüyorum. Mutlu mu mutsuz mu bilmiyorum. Herhangi bir haber almıyorum kendisinden. Kardeşim Kerem de görüşmüyor.

Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …