Perşembe , 25 Nisan 2024

Ba’kin kızına yazdığına. Bir baba için ne kadar zor bu mesaj.





Terör saldırısında eski eşi Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar kaybeden oyuncu Nurettin Uçar, patlamanın gerçekleştiği noktaya gelerek kızı ve eski eşinin fotoğrafını koyup karanfil bıraktı. Uçar, çiçeklerin bırakıldığı noktada gözyaşlarına hakim olamadı.





“HER ZAMAN KORKAKLAR” Basın mensuplarına konuşan Nurettin Uçar, “Pazar günü burada altı tane cana kıyıldı, iki tanesi benim canımdı. Bugün biz burada TBMM’de PKK terör örgütüdür diyemeyen insanlardan daha güçlüyüz, hem millet olarak hem halk olarak. Biz çıkıp konuşabiliyoruz, biz halkın arasında yürüyebiliyoruz, mikrofon uzatıldığında konuşabiliyoruz. Onlar her zaman korkaklar, korkak olarak konuşuyorlar” dedi.





“HDP BANA GÖRE ASLA SİYASİ BİR KURULUŞ DEĞİLDİR” HDP’yi eleştiren Uçar, “Kürt milletinin temsilciye ihtiyacı yok ki. Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür. Lazıyla, Çerkeziyle bir bütündür. Halkların kardeşliği diyorlar. HDP bana göre asla siyasi bir kuruluş değildir, yabancı güçlerin Türkiye’deki misyonudur. ” şeklinde konuştu. Uçar, daha sonra alana gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtuluş’la da bir araya geldi. YÜREK YAKAN PAYLAŞIM Nurettin Uçar sosyal medya hesabından kızıyla olan WhatsApp konuşmasının ekran görüntüsünü paylaştı. Uçar’ın kızına ‘Benim kızım nasıl’ mesajı attığı görüldü.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …