Perşembe , 25 Nisan 2024

B’AKIN NELER ÇEKMİŞ !





‘Bre Medet!’ demeye kalmadı, üçüncü darbe elmacık kemiğimin üzerinde hassas, ince deriyi cart diye yırttı. Anında ağzıma akan k-anın sıcak, demir tadını hissettim. Rüzgâr filminden sonra Emel Sayın bir daha film çekmemeye yemin etti. Galiba beni de hiç sevmedi. Sevseydi verdiği sözü tutardı.’ Emel Sayın’dan bununla ilgili cevap gecikmedi.





Emel Sayın’ın son filmi olan Rüzgar ile ilgili ünlü oyuncudan cevap geldi. Cünyet Arkın’ın zorlu hava şartlarında onu yordum o yüzden bıraktı galiba demesine üzerine Emel Sayın b-mba bir it-iraf yaptı. Emel Sayın yıllar sonra film sektörüne neden küstüğünü anlattı. Senelerin ardından gelen bu it-iraf gündeme b-mba gibi düştü Ayrıca Emel Sayın Cüneyt Arkın’ın kitabında anlattığı dayak sahnesi ile ilgili de konuştu. “Rüzgar benim 15. ve son filmim oldu” diyen Emel Sayın “D-yak sahnesi vardı ama benim suçum yoktu. Kendisi ısrar etti, v-rdum. Cüneyt’i çok seviyorum. Filmin ayrıca yönetmeniydi.





O ne derse yaptım” dedi. “Bir yatak sahnemiz vardı. Cüneyt bana dedi ki ‘İçinde geceliğin olsun ama çarşafla örtelim. Omuzların görünsün, sanki çıplakmış duygusunu versin’. Benim böyle sahnelerde çok hassas olduğumu herkes biliyor. Ama öyle tatlı rica etti ki kıramadım. Sete gazeteci gelmesin, o sahneler servis edilmesin diye ricada bulundum. Bir hafta sonra bir baktım ‘Emel Sayın ç-ıplak, Cüneyt Arkın ile y-atakta’ diye haber çıktı.





O kadar üzüldüm ki! Yıl 1980 ve bana türlü türlü mektuplar gelmeye başladı; ‘Senden beklemezdik’ tarzında. Kimseye derdimi anlatamadım ve o gün küstüm. Bir daha film yapmıyorum ben dedim. Bu fotoğraf kimden çıktı hâlâ bilmiyorum.”

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …