Cuma , 19 Nisan 2024

BALKANLARDAN GELİYOR! LİSTEDE 24 ŞEHİR VAR





İSTANBUL’A ÖNCE YAĞMUR SONRA KAR
NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan şunları söyledi: Yarın (Salı) öğleye kadar kuvvetli bir yağmur var İstanbul’da. Neredeyse 4-5 aydır böyle bir yağış yoktu. Tüm Marmara’da yağışlar kuvvetli. Sıcaklıklar 4-5 dereceye düşer Marmara genelinde.





DİLEK ÇALIŞKAN: ÇARŞAMBA 30 KENTTE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR
Yarın akşam saatlerinde Silivri, Hadımköy, Çatalca, Kartal buralarda kara dönme ihtimali var yağışların. Çarşamba günü 30 kentte yoğun kar yağışları var. Çarşamba günü kara karşı tedbir almadan yola çıkmayın. Deprem bölgesinde Çarşamba günü yağmurlar kuvvetlenecek, soğuk bir hava var. Kahramanmaraş’ın yüksek kesimlerine kar yağabilir. Cuma’dan itibaren sıcaklıklar yükselecek.” değerlendirmesinde bulundu.





ZİRAİ DON UYARISI!
Meteoroloji’den zirai don uyarısı geldi. Meteoroloji açıklamasında, ” Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla birlikte 29.03.2023 Çarşamba gününden itibaren Marmara ve Kıyı Ege ve Batı Karadenız kıyılarında hafif, Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege, Akdeniz Bölgesi’nin iç kesimleri İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli zirai don, Perşembe gününden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da hafif, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısında kuvvetli zirai don bekleniyor. Tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımız başta olmak üzere zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunmalı.” denildi.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …