Çarşamba , 24 Nisan 2024

Bamya yiyen 3 yaşında ki talihsiz Alya hayatını kaybetti





Aile reisi Gökhan Yılmaz ilk rahatsızlık geçiren olunca acilen 112 aranarak ambulansla Kınık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede gerekli tedavileri yapılan Gökhan Yılmaz eve gönderildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde evin diğer bireyleri sırayla rahatsızlanmaya başladılar.



Önce anne Hülya Yılmaz, ardından merhum Ayla Yılmaz rahatsızlık belirtileri vermeye başladılar. Bu kez Soma’da tedavi olmaya başladılar. Doktorların ilk etapta serum tedavisi ardından durumları stabil diye evlerine taburcu edildiler. Ancak Ayla Yılmaz gece yarısı fenalaştı. Acilen yine Soma’da tedavi altına alındı. Bamya’nın neden bu şekilde sonuç verdiği ise uzmanlar tarafından araştırılıyor. İlaçlamadan mı, alerjik mi tam sebebi şu an itibariyle bilinmiyor.



Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Ayla Yılmaz hayata gözlerini kapadı. Küçük bedeni İzmir Adli Tıp Kurumuna gerekli tetkikler yapılmak üzere gönderildi. Adli tıp gerekli tetkikleri yaptıktan sonra Ayla Yılmaz’ın cenazesi ailesine teslim edildi. Ayla Yılmaz gözyaşları arasında Kınık’ta toprağa verildi.
Daha yirmi gün önce bir aile yakınlarının düğününde tüm sevecenliğiyle oynarken görüntüleri çekilen Ayla Yılmaz, izleyenleri üzüntüye boğdu. Ailesinin gözbebeği Ayla’nın bir başka görüntüsü de parkta oynarken çekilmişti. Hepsinde ortak tek nokta vardı: Hayat dolu bakışları ve tavırları. Maalesef nasibi kadar yaşadı. Büyükbabasının çiftliğindeki görüntüsü de ayrı bir hüzün kaynağı oldu. Kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Nur içinde uyusun inşallah.


Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …