Cuma , 29 Mart 2024

Başkan Erdoğan’a K’üstah T’ehdit! Sonun kaddafi gibi olur diyen şahıs b’akın kim !





Orta Doğu uzmanı olarak pazarlanan Manish Rai adlı biri şahıs tarafından yazılan sözde makalede, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtı küstah ifadeler kullanıldı.
Yazıda, Erdoğan’ın Osmanlı Devletinin yıkılmasının ardından kaldırılan “halifeliği yeniden getirmeye” çalıştığı ve bunun için “bazı adımlar attığı” öne sürüldü.





Gazeteye bağlı bir blogda yayınlanan makalede, Türkiye’nin PKK ve uzantılarıyla mücadele kapsamında Suriye ve Irak’ın kuzeyine düzenlediği operasyonların yanı sıra Birleşmiş Milletler tarafından da tanınan Libya’daki meşru Serrac hükümetine verdiği desteğin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “hilafeti getirmek için attığı” adımlar olarak yorumladı.





Cumhurbaşkanı Erdoğan’a alç’ak te’hdit Makalede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin iç meselelerine odaklanması gerektiği aksi halde “sonunun devrik Libya lideri Muammer Kaddafi, devrik Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek ve Tunus’un devrik Cumhurbaşkanı Zeynel Abidin Bin Ali gibi olacağı” tehdidinde bulunuldu.





Türkiye’nin işgal altındaki Filistin’e verdiği destekten rahatsız olan İsrail merkezli basın kuruluşu, sık sık Türkiye karşıtılığı ile bilinen isimlerin yazılarını kullanıyor.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …