Perşembe , 25 Nisan 2024

Bayram öncesi İhtiyaç sahiplerine 1100 TL Yardım Parası Verilecek !





Ekonomik çok fazla Kalkanı Paketi ile de devlet adı altında insanlara çeşitli sosyal destekler yapıldı. 2020 senesinde yapılan sosyal desteklere 2022 senesinde de pandemi etkisi ile devam edildi.



Geçtiğimiz sene 3 ayrı fazda 1.000 lira olarak yapılan sosyal destekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı ile beraber 1.100 lira ya yükseltildi. Destek Veriliyor Ramazan Bayramı öncesinde de ihtiyaç sahibi insanlara sosyal destek ödemesi yapıldı. 5 Mayıs 2021 zamanında yapılan ödemeler ile Aile ile Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın belirlediği ihtiyaç sahibi insanlara 1.100 lira sosyal destek ödemesi gerçekleştirildi. Bakanlık kayıtlarında IBAN noları olan insanlara bu sosyal destekler direkt olarak banka hesaplarına yatırılırken IBAN bildirmemiş insanlar ödemeleri Aile ile Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevlileri yönünden ulaştırıldı.



Türkiye’de salgının etkisi devam etmesi ile normalleşmenin tam olarak ekonomik etki yapmaması sebebi ile yeni sosyal yardım yapılacak mı sorusu haber haline geldi. Özellikle de Kurban Bayramı öncesi için böyle bir beklenti geldi.



Ramazan Bayramı öncesi ödenen 1.100 lira sosyal desteklerin Kurban Bayramı öncesinde de ödenmesi isteniyor. Fakat şu ana kadar bu konuda resmi bir açıklama henüz gelmedi.


Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …