Perşembe , 28 Mart 2024

Bedava Olduğu İçin Kimse Faydalarını Bilmiyor….





Kansızlık tedavisinde kullanılır Dut içerisinde yüksek oranda demir barındırır. Dut tüketmek kansızlık sorununuzun giderilmesine yardım edecektir. Vitamin deposu Dut içerisinde A,C,K vitaminlerinden bolca barındırmaktadır. Bu sayede antioksidan özelliği bulunur.





Kalsiyum deposu Dut içerisinde yüksek oranda K vitamini barındırmasından dolayı kemik sağlığına bir hayli iyi geldiği biliniyor. İçerisinde yer alan yüksek oranda K vitamini kemik erimesi rahatsızlığına da iyi gelecektir. Romatizmal ağrılarda Dut meyvesi, pek çok hastalığa iyi geldiği gibi romatizmal ağrılara, böbreklerdeki ağrılara, kansızlık, stres, yorgunluk gibi rahatsızlıklara da iyi gelir. Egzama tedavisinde dut yaprağı Egzama türü şikâyetleriniz var ise dut yaprağını deneyebilirsiniz. Dut yaprağından lapa elde ederek egzama oluşan bölgede belli aralıklarla bekletmenin iyi geldiği söylenmektedir.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …