Cuma , 19 Nisan 2024

BENİM ŞANSIZLIĞIM





SUÇLAMALARI REDDETMİŞLERDİ
Sanıklardan Sevilay Saygın bir önceki duruşmada, Yeşildağ’ı zehirledikleri iddiasını reddederek, “Ahmet Bursa’ya geldikten sonra sürekli hastalandı. Ben onu 4,5 ayda 28 kez hastaneye götürdüm. Kaldı ki imam nikahını bana Ahmet ile ablası Zeynep, ‘Biz de erkekle kadın nikahsız bir arada olmaz’ diyerek baskıyla kıydırdı. Ailesine bir şey bırakmak istemediğini belirterek, mallarını benim üzerime kendisi zorla yaptı. Ölümü hastalığı nedeniyle gerçekleşti” diyerek ifade verdi.





Derya Mızrakçı Yeşildağ’ın emekli sağlık çalışanı annesi Beyhan Mızrakçı ise kızının Ahmet Yeşildağ’la evlenmesine önce karşı çıktığını ama Ahmet Yeşildağ’ın, “‘Ben artık yolun sonundayım. Ben ölünce maaşım aileme kalacak. Onlara kalmasını istemiyorum, ihtiyacı olan birine gitsin’ deyince, karşı çıkmadım. Kızımla evlendi. Benim Ahmet’e ilaç vermem, zehirlemem söz konusu değil. Ben kimseye aspirin bile tavsiye etmeyen biriyim” ifadelerini kullandı.





‘BENİM ŞANSIZLIĞIM EVLENDİKTEN SAATLER SONRA ÖLMESİ’
Ahmet Yeşildağ’ın ölümüyle ilgili 9 yıldır devam eden davanın karar duruşması görüldü. Duruşmaya, Derya Mızrakçı Yeşildağ, taraf avukatları ile maktul Ahmet Yeşildağ’ın oğlu Ali Yeşildağ katıldı.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …