Cuma , 19 Nisan 2024

BENİM ŞANSIZLIĞIM





Derya Mızrakçı Yeşildağ suçlamaları reddederek, anne ve teyzesinin isteğiyle evliliği kabul ettiğini söyledi. Yeşildağ, “Evlilik evraklarımı yapıp Mudanya’ya geldim. Ertesi gün evlendikten 2 saat sonra da Aksaray’a döndüm. Ben oradayken arayıp, Ahmet’in öldüğünü söylediler. Çok şaşırdım. Benim tek şansızlığım, eşimin evlendikten saatler sonra ölmesidir. Ben mantık evliliği yaptım. Ahmet bana, ‘dünya ahiret kızımdır’ derdi. Suçlamayı kabul etmiyorum” diyerek savunmasını tekrarladı.





Duruşmada Cumhuriyet Savcısı esas hakkında mütalaasını tekrarladı. İstanbul Adli Tıp Kurumu İhtisas Dairesi’nden alınan raporda, Ahmet Yeşildağ’a tedavi amacıyla verilen ilaçta bulunan kodeinin fazla verilmesi sonucu zehirlenerek öldüğü belirlendiğinden, Sevilay Saygın ile Beyhan Mızrakçı’nın ‘tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılıp tutuklanmasını, Derya Mızrakçı Yeşildağ’ın ise beraatine hükmedilmesini istedi.





Ahmet Yeşildağ’ın oğlu Ali Yeşildağ’ın avukatı Yusuf Beşiroğlu da 2 sanığın planlayarak iştirak halinde maktulü öldürdüğü, tüm dosya kapsamında sabit olduğu anlaşıldığından, cezalandırılmalarını istedi.





HAKLARINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI
Mahkeme heyeti, Ahmet Yeşildağ’ın, dini nikahla birlikte yaşadığı Sevilay Saygın ile resmi nikah kıydığı Derya Mızrakçı Yeşildağ’ın annesi Beyhan Mızrakçı’yı ‘tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, öldürülen Yeşildağ’ın resmi nikahlı eşi Derya Mızrakçı Yeşildağ’ın ise beraatine hükmetti. Haklarında yakalama kararı çıkarılan Saygın ile Mızrakçı, tutuklanıp, cezaevine konulacak.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …