Perşembe , 28 Mart 2024

Bergen’in Mezarından Niçin Kafes Var Nedeni Ortaya Çıktı





Acıların kadını lakabı ile bilinen Bergen’in hayatı filme çevrildi. Bunun üzerine, hakkında daha çok detaylar araştırılan Bergen’in mezarı oldukça dikkat çekti. Mezarın tel örgülerle kapalı olması kafaları karıştırdı. Peki Bergen’in mezarı neden kafeste?





Bergen’in mezarının kafes içinde mi olduğu oldukça sık araştırıldı. Fotoğrafta da görüldüğü gibi Bergen’in mezarı bir kafes içindedir.

BERGEN NASIL HAYATINI KAYBETTİ

1989’da Kayseri’de bir konser veren Bergen annesi ile birlikte Mersin’e dönüyordu. Yolda olduğu esnada eşi Halis Serbest, Bergen’in yolunu kesti. Arabadan inen Bergen, eşi Halis Serbest ile kavga etmeye başladı. Daha önce de yüzüne kezzap atarak Bergen’i yaralayan Halis Serbest bu kez öldürmeyi hedefledi.





Halis Serbest, Bergen’i, 6 kurşun ile sırtından vurarak öldürdü. Bergen 30 yaşında hayata veda etti.

BERGEN’İN MEZARI NEREDE?

Bergen’in mezarı Mersin Şehir Mezarlığı’nda bulunmaktadır.

BERGEN’İN MEZARI NEDEN KAFESTE?

Eşi ve aynı zamanda katili olan Halis Serbest, ölümünden önce Bergen’e “Seni mezarında bile rahat bırakmayacağım” dedi. Bu sözlere şahit olan Bergen’in annesi Sabahat Hanım, kızını en azından kabrinde koruyabilmek adına mezarını bir kafes ile kapattı.





Bu olayları öğrenen bir çok sosyal medya kullanıcısı “Mezarında bile rahat değil” yorumları yaptı. Aynı mezarlığın içinde Bergen’in adıyla yapılmış bir çeşme de bulunmaktadır.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …