Çarşamba , 17 Nisan 2024

Bergüzar Korel’in bugün yayınladığı video büyük tepki çekti. Gerçekten bu nasıl söz!





Kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç’le mutlu bir evliliği olan Korel, ailesiyle birlikte bir süredir Londra’da yaşıyor. “İMKANI OLAN GELSİN” Edinburgh’a ailesiyle tatile giden Korel, parkta yaptığı paylaşımda, “Bu yeşil beni mest ediyor. Fakat iki buçuk dakikada bir, biri uyuyor, öbürü emmek istiyor, öteki ilk kez 2 yaş sendromu yaşıyor… Ama çok şükür. İmkanı olan gelsin buraları görsün.” dedi.





“VATANIN NERESİ?” Sosyal medyada gündem olan paylaşıma, hem destek hem de eleştiri geldi. Korel’e gelen, “‘Vatanım Sensin’ diye parayı cukkaladı, şimdi herkesi İngiltere’ye çağıyor… Vatanın neresi?” yorumu dikkat çekti.





Ekranların aranılan yüzlerinden olan Bergüzar Korel, Binbir Gece dizisinde rol alarak kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı. Halit Ergenç ile Binbir Gece dizisinde tanışıp nikah masasına oturan Bergüzar Korel, evliliğiyle bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden oldu.





Pandemi döneminde iki çocuğu kısa aralıklarla dünyaya gelen Bergüzar Korel, özel hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih ediyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan ve vaktinin çoğunu çocukları ile geçiren Korel, yıllar içindeki değişimi ile gündeme geldi. Bergüzar Korel’in yıllar içindeki değişimini gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Bergüzar Korel’in eski hali;

Sonraki Haber

NİSAN AYINDA ÇİFTE ÖDEME!.

NİSAN AYINDA ÇİFTE ÖDEME!. Emeklilere ödemeler hazırlanıyor. Kim ne kadar ek ödeme alacak hesaplandı ve …