Cuma , 29 Mart 2024

BİLİM KURULU ÜYESİ İSYAN ETTİ!






Sağlık Bakanlığı’nın son koronavirüs tablosuna göre 24 saatte 618’i semptomatik olmak üzere 7 bin 897 yeni vaka tespit edildi. Son günlerdeki yükseliş yeniden zirveyi mi göreceğiz endişesi oluştururken, Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Akın’dan tüyler ürperten uyarı geldi. Akın, “Mutasyon virüsler de girdi, riski daha hızlandırdı. Bu boş vermişlik içinde İstanbul koptu gidiyor, ikinci zirveyi yapacak…” dedi.




İŞVERENLERE ISRARLA MESAİ SAATİ UYARISI YAPIYORUZ AMA…
İstanbul’da koronavirüsün ilk zirvesinden önceki uyarıları aynen gerçekleşen halk sağlığı uzmanı Prof. Dr. Akın, her sohbetinde ilk olarak İstanbul’un durumuyla ilgili uyarılar yapmaya başladı. Özellikle İngiltere’de ortaya çıkan hızı artmış mutasyonlu virüs ile hızı o derece fazla olmamakla birlikte öldürücü etkisi yüksek Güney Afrika ve Brezilya mutantlarına dikkat çeken Levent Akın “İşverenlere ısrarla mesai saatlerini değiştirin diyoruz ama dinlemiyorlar” diye hayıflanıp şöyle devam etti:



Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …