Çarşamba , 24 Nisan 2024

BİLİM KURULU ÜYESİ İSYAN ETTİ!






İSTABUL KOPTU GİDİYOR, ÖNLEMLERE UYANLAR AZALIYOR
“İstanbul’da bir süre sonra enfeksiyon kapmış insan sayısında yükselme görmememiz imkansız. Çünkü İstanbul koptu gidiyor… Önlemlere uyan sayısı gittikçe azalmaya kalabalık ise bir o denli artmaya başladı. İngiltere ve Güney Afrika varyantı da üzerine bindi. Kurumların salon toplantıları da rahatsız edici.”




BOĞAZİÇİ EYLEMLERİ SAĞLIK YÖNÜNDEN TEREDDÜT ETTİRİYOR
“Boğaziçi eylemleri sağlık yönünden tereddüt ettiriyor. Çocuklar iç içe… Bazıları maskesiz. Yeni mutant virüs 16 yaşından altını da etkiliyor…” Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, sadece Prof. Dr. Akın, değil Bilim Kurulu üyesi 10 kadar bilim insanıyla yaptığı sohbetlerin hep İstanbul üzerine yoğunlaşmaya başladığını belirtip şunları yazdı:




DAHA ÖNCE ‘İSTANBUL PA/TLAR’ DEDİ VE PA/TLADI…
Bana bu denli baskın söylediklerine göre Bilim Kurulu’nda da açıktan eleştirmişlerdir herhalde… Dajevu gibi geçen Şubat yaşananları tekrar ediyoruz, aynı uyarılar karşısında, aynı davranışları sergiliyoruz… Sürekli yineliyorum, daha önce “İstanbul patlar” dedi patladı, “dünyanın bir yerinde virüs mutasyona uğradıysa uzun sürmez bize de gelir” dedi üçü birden geldi, şimdi de diyor ki İstanbul koptu gitti…



Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …