Çarşamba , 24 Nisan 2024

Billur Kalkavan öldü mü neden öldü hastalığı neydi? Billur Kalkavan son hali sinyali vermişti





Bahadırlı cenaze törenine ilişkin olarak, “Cenaze töreni henüz belli değil. Nereye defnedeceğimizi kardeşiyle karar vereceğiz. Büyük bir olasılıkla pazaertesi günü defnederiz.” ifadelerini kullandı.

Hastalığı atlatıyorum iyiyim demişti
Ünlü oyuncu, geçtiğimiz ağustos ayında şu ifadeleri kullanmıştı:





Merhabalar, şimdi benim sağlığımı merak edenler için söyleyeyim; çok iyiyim, her gün daha iyiye gidiyorum. Sonuçlar da güzel çıkıyor. Merak edecek hiçbir şey yok, iyileşiyorum. Kafamdan saç bile çıkıyor da ben kendim kazıtıyorum daha güzel olmadığı için henüz. Yani atlatıyorum ben bu meseleyi…





Onun için merakta kalmayın. İkincisi; bu ayki Billur TV çekimlerimiz biraz gecikecek. Maalesef çünkü benim biraz daha hastanede kalmam gerekiyor. Onun için beni affedin. Ayın 3 gibi çekeceğiz yani en yakın zamanda yayında olacağız. Sizleri çok seviyorum, güzel enerjilerinizi almaya devam ediyorum. Yolladığınız her güzel enerji, hücrelerimi iyileştiyor. Çok çok teşekkürler.

İlk kez Hamdi Alkan duyurmuştu
Billur Kalkavan’ın yaşadığı sağlık sorununu Hamdi Alkan duyurmuştu. Ünlü yönetmen, “Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur’cuğum. Daima yanındayım.” sözleriyle arkadaşına destek olmuştu.





Peki Billur Kalkavan kimdir, hiç evlendi mi, eşi ve çocukları var mı? İşte Billur Kalkavan hayatı..

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …