Perşembe , 18 Nisan 2024

BİLLUR KALKAVAN SON ANINDA Kİ HAREKETİ





Türk tiyatrosunun sevilen oyuncularından Billur Kalkavan, kanser tedavisi gördüğü esnada vücudunda oluşan mantar nedeniyle geçtiğimiz cumartesi günü hayata gözlerini yumdu. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Kalkavan’ı son günlerinde kahreden olay da ortaya çıktı.





“‘EVİ BOŞALTIN’ DEDİKLERİNDE HAYATLA BAĞI AZALDI”
Baygın yatıyordu, sonra uyandı yukarı baktı birşey görmüş gibiydi. Etkilenmiş bir gözle bana baktı. Onu hatırlamak istemez gibiydi sanki.
12 yıldır Billur Kalkavan ile aşk yaşayan Buğra Bahadırlı, 2. Sayfa programının sunucularına yaptığı açıklamada Kalkavan’ın son günlerini anlattı. Kalkavan’ın yıllardır yaşadığı Caddebostan’daki evinin kentsel dönüşüme girdiğini anlatan Bahadırlı, “Kentsel dönüşüme çok üzülüyordu, çok canı sıkılıyordu.





Vücut çok yorulmuştu. Oturduğumuz ev kentsel dönüşüme girdiği için ’90 gün içinde boşaltın’ dediler. Billur’un morali çok bozuldu. Üzüntüden 2 günde 1,5 kilo verdi. Bu süreçte hastanede kalmak istedi. ‘Yeni evimize geçeriz’ demişti ama kısmet olmadı. Tam iyileşmeye başlamıştı ama bu ev konusu yüzünden hayatla bağı azaldı, morali çok bozuldu” şeklinde konuştu.

Sonraki Haber

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını Hakkari’de ziyaretler yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Çukurca ve …