Cuma , 29 Mart 2024

BİLLUR KALKAVAN SON ANINDA Kİ HAREKETİ





BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Billur Kalkavan, bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Kalkavan’ın Instagram hesabından yapılan paylaşımda “Cenazemiz 17.10.2022 Pazartesi günü, ikindi namazını müteakiben, Zincirlikuyu Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecektir” ifadelerine yer verildi.





KANSER HASTALARINA SESLENMİŞTİ
Bugün hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan, Instagram hesabında yayınladığı 5 Eylül tarihli son videosunda, kanser hastalarına seslenerek “Korkmayın” demişti.





BAHADIRLI: MANTAR NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ
Kalkavan’ın erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, sanatçının ölümünün ardından yaptığı açıklamada “Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne Yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce de yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı” dedi.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …