Perşembe , 28 Mart 2024

Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlandı! Buğra Bahadırlı’nın gözyaşları…





Müthiş bir mücadele inanılmaz bir azim gösterdi. Biz atlatacağına inanıyorduk. Bu süreci atlatıp insanlara umut olmasını çok istedim. Hayat sevgiyle tutunmanın ne kadar önemli olduğunu anlatmasını isterdim, o da çok istiyordu. Çok güzel sosyal sorumlulukları vardı bunların hepsini icra etmeyi düşünüyordu gücü yetmedi maalesef. İnşallah onun hayal ettiklerini ben gücüm yettiği kadar yapacağım. O benim yarım değildi, o bendim. Hayatımda onun çok büyük bir boşluğu olacak. O boşluk şimdiden gelmeye başladı. Tek başıma kaldığım zaman onun yükü başlıyor zorluğu orası… Gittiği yerde çok mutlu olduğunu biliyorum. O hep benim kalbimde olacak. Öldüğünde başındaydım, öptüm. Hala bir parçam o burada gibi hissediyorum. Hiçbir ‘keşkem’ olmadı. Güzel hayallerimiz vardı onları icra edemedik. Üzüntüm tamimiyle sevgiden. Ölüm hayatı bitirir ilişki değil.”





Taziyeleri kabul eden Billur Kalkavan’ın hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.
ÇOK ÖZEL BİR İNSANDI!
Oyuncu Nilgün Belgün arkadaşının ardından, ‘Çok özel bir insandı, iyi kalbin karşılığı, dürüst ve özgürdü.’ ifadelerini kullandı.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …