Perşembe , 28 Mart 2024

Bir anda gelen şöhret, Bir anda giderse ne olur?





Bir döneme damga vuran fakat daha sonra gözlerden düşen ünlüler merak konusu. ‘Şöhretin bedelini ödeyen ünlüler hangileri?’ sorusuna cevap aranıyor.





Magazin dünyası her ne kadar ışıltı gözükse de bazen ünlü isimler bu şöhretin ağırlığını kaldıramıyor. Öyle ki ünlü oldukları döneme damga vuran isimler, bir süre sonra gözden kayboluyor ya da yaptıkları ile ünlerini kaybedebiliyorlar. Özellikle genç yaşta yıldızı parlayan ünlüler, yaptıkları hatalardan dolayı gözden düşebiliyor.





Örneğin Songül Öden başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Gümüş dizisiyle bir anda parladı. Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu ülkelerinde de isim yapan Öden için bu şöhretin bedelini ödemek kolay olmadı. Gümüş’teki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte olduğu iddia edildi. Öden ve Tatlıtuğ bunu hep inkar ettiler. Ama sonuçta Songül Öden, kocası Canberk Uçucu’dan boşandı. O elde ettiği şöhretin bedelini böyle ödedi. Bir röprortajda Kıvanç Tatlıtuğ ile aşk iddialarına şu şekilde yanıt verdi:





Ekrem Bora bir televizyon programında ”Kıvanç Tatlıtuğ’a sette aşk yaşama dedim, dinlemedi” iddiasına ”Ekrem Ağabey çok nüktedan bir adamdır. Kıvanç ile ilgili espri yaptı sadece. Benim adımın bir harfi geçmedi, ima bile etmedi. Ama gazeteler beni işaret etti.





Ekrem Ağabey çok üzüldü, tansiyonu yükseldi. Tekzip yayınladı ama sadece üç gazete küçücük yer verdi. Tekzipte şöyle diyordu: “Kıvanç ve Songül benim evlatlarımdır. Yaptığım bir esprinin, adını hiç kullanmadığım halde Songül’ü işaret etmesinden dolayı çok mutsuzum. Sağlığım bozuldu. Kıvanç ile Songül arasında aşk olmadığının en büyük şahidi benim.” dedi…

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …