Çarşamba , 24 Nisan 2024

Bir aylık bebeği olan genç kadının sonunu annesi hazırlamış





Öte yandan, jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, İrem Evren’in annesi Hanım G.’nin damadına kızının başkalarıyla birlikte olduğuna dair gönderdiği sesli mesajlar tespit edildi. Evren çiftinin, bebeği H.E. ise olayın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce korumaya alındı.





Eşini kayınvalidesinin attığı sesli mesajlar yüzünden öldürdüğü iddia edilen Ferhat Evren’in anne Hanım G.’ye de zarar verebileceği ihtimali üzerine jandarma ve polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis, anne Hanım G.’nin yaşadığı evin çevresinde, jandarma ise olayın yaşandığı mahallede tebdir aldı.





İrem Evren’in cenazesi bugün Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morgunda yapılan otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi. İrem Evren, kılınan cenaze namazının ardından Kayhan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazede kızından özür dileyen ve ağıt yakan anne Hanım G., “Kuzum, kurban olduğum, ölürdüm yollarına İrem. Senden özür dilerim annem. Yaktın beni Ferhat, ben yandım” dedi.

Sonraki Haber

Emeklilik bekleyenleri neler bekliyor erken emeklilik şartları

Emeklilik bekleyenleri neler bekliyor erken emeklilik şartları Erken emeklilik isteyenler için harika haber! 3600 günlük …