Cuma , 26 Nisan 2024

Bir daha böylesi gelmeyebilir… | Yılın magazin olayı: Heard-Depp davası





2022’de Elon Musk’tan Kanye West’e kadar birçok ünlü hakkında magazin haberi günlerce manşet oldu. Ama hiçbiri Johnny Depp-Amber Heard davası kadar olay olmadı. Mahkemede iddialar kadar savunmalar da çok sertti. Heard’ün gözyaşları ile verdiği ifadeler ise yıllarca hafızalardan silinmeyecek türden.





ABD’li aktör Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard’e açtığı olaylı iftira davasının duruşmaları 6 hafta sürdü. Son yılların en çok takip edilen magazin olayı, deyim yerindeyse 2022’ye damga vurgu. Birbirinden çarpıcı iddialarla gündeme gelen iftira davası Haziran’da Depp’in zaferiyle sonuçlandı. Fakat olayın “artçı gelişmeleri” hala gündeme geliyor. Peki magazin dünyasının en ufak detaylarına kadar takip ettiği davada ve öncesinde ne olmuştu?





Oyuncu Amber Heard ile Johhny Depp, 2015-2017 yıllarında bir evlilik yaşadı. Heard, 2018’de Washington Post’a yazdığı makalede, isim vermeden aile içi şiddet kurbanı olduğunu iddia etti. Bunun üzerine Heard’e Depp tarafından iftira ve karalama davası açıldı. Depp eski eşinden 50 milyon dolar tazminat talep etti ve Heard de iddiasının ardında durarak 100 milyon dolarlık karşı dava açtı.

Sonraki Haber

Emeklilere 5 Bin Lira İkramiye: Kurban Bayramı’nda Dağıtılacak

Belediye Başkanı seçimden önce emeklilere verdiği sözü tutarak, ihtiyaç sahibi emeklilere 5 bin TL ikramiye …