Perşembe , 28 Mart 2024

Bir daha böylesi gelmeyebilir… | Yılın magazin olayı: Heard-Depp davası





HEARD’ÜN PARASI BİLE KONUŞULDU
Heard’ün mahkemede verdiği ifadeler, ünlü oyuncunun bu parayı ödeyip ödeyemeyeceği konusunda da soru işaretleri doğmasına neden oldu. Her ne kadar jüri, Johnny Depp’in de eski eşine 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verse de Heard’ün Depp’e kendisine rücu eden tazminatı nasıl ödeyeceği uzun süre tartışıldı.





Olayın iki tarafın da muhtemel gelirlerinde kayba neden olacağını söylemek yanlış olmaz.

Eski federal savcı Neama Rahmani, kararın ardından yaptığı değerlendirmede, Depp’in eski eşine karşı verilen kadardan cayabileceğine işaret ederek, “Neticede bu dava paradan daha büyük bir öneme sahip; aklanmayla ilgili” demişti.





‘AMERİKAN HUKUK SİSTEMİNE İNANCIMI KAYBETTİM’
Heard, kararın geri alınması için Virginia mahkemelerine başvurmuş ve Depp tarafından taciz edildiğini bildirdiği bazı terapi notlarının göz ardı edilmesini adil bulmadığını yineleyerek davanın yeniden görülmesini talep etmişti.





Depp’in avukatları ise geçtiğimiz günlerde, Heard’ün Depp’e 1 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul ederek, karalama davasında uzlaşmaya gittiğini açıkladı.
Heard de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ABD’nin hukuk sistemine olan inancını kaybettiğini söyledi.





36 yaşındaki oyuncu, “Bunu yapmayı hiçbir zaman seçmedim. Gerçeğimi savundum ve bunu yaparken hayatım mahvoldu. Sosyal medyada maruz kaldığım iftiralar, kadınların öne çıktıklarında ve gerçekleri savunduklarında yeniden ve yeniden mağdur edilme biçimlerinin kanıtıdır” açıklamasında bulundu.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …