Perşembe , 28 Mart 2024

BİR DÖNEMİN ÜNLÜ İSMİ ESKİ MODEL HAYATINI KAYBETTİ






‘Mr.Turkey 95’ yarışmasına katılarak Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçilen ve uzun süre önce Tayland’a yerleşen Çantay, trafik kazasında hayatını kaybetti. 90’lı yılların en ünlü erkek modeli olan Çantay’ın naaşı 2 gündür hastane morgunda yakınlarının alması için bekliyor.




Çantay, ölümünden uzun süre önce Türkiye’yi terk ederek yurt dışına yerleşmiş ve Tayland’da matematik öğretmenliği yapmaya başlamıştı.
“MOTOR KAZASINDA VEFAT ETTİ”
Yapımcı Erol Köse de, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda 1995’te katıldığı yarışma ile adını duyuran Karahan Çantay ile ilgili açıklamada bulundu. Köse paylaşımında şu ifadelere yer verdi:




“Karahan Çantay, Tayland’da motorla trafik kazasında ve/fat etti. Orada matematik öğretmeniymiş, ce/nazesi 2 gündür alınamamış oradan” ifadelerini kullandı.




ADI SİBEL CAN’LA AŞK DEDİKODULARINA KARIŞMIŞTI
Karahan Çantay, ODTÜ Matematik Bölümü son sınıfta öğrenciyken ‘Mr.Turkey 95’ yarışmasına katılarak Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçildi. Sibel Can ile ilk tanışması final gecesi oldu. Tacını giydiren Can’ın daha sonra bir klibinde oynadı. Çantay’ın o dönemde Sibel Can’ın Hakan Ural’la olan evliliğinin bitmesine neden olduğu iddia edilmişti.



Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …