Cuma , 19 Nisan 2024

Bir ilimizi sokağa döken deprem! Sarsıntı hafifti ama gelen ses korkuttu





“İNSANLAR DIŞARI ÇIKARKEN FARK ETTİM”
Depreme berberdeyken yakalanan Mustafa Çakı, “Saat 19.43’de deprem oldu, berber dükkanından çalışırken depremi hissedemedim ama insanlar dışarı çıkarken bende deprem olduğunu fark ettim. O yüzden çok şükür fazla bir şey olmadı. Bazı vatandaşlar çok şiddetli bir şekilde hissettiğini, deprem öncesinde ise gürültü olduğunu söyledi” dedi.





“FARKLI BİR SESTİ”
İlk başta ne olduğunu anlamadığını söyleyen Hüseyin Kaplan, “Depremden uğultu geldi. Bende ilk başta komşunun palet indirdiğini tahmin etmiştim. Çok farklı bir şeydi, paletin o sesi çıkaracağına inanamamıştım. Farklı bir sesti ve dışarı çıktığımda komşular deprem olduğunu söyledi, baya etkiliydi” ifadelerini kullandı.





DENİZLİ VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA
Denizli Valiliği vatandaşları korkutan deprem sonrası sosyal medyadan açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada, “İlimizde bugün 19.06’da Sarayköy merkezli 3.0 büyüklüğünde, 19.43’te de Pamukkale merkezli 3.2 büyüklüğünde meydana gelen depremlerle ilgili şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar alınmamıştır. AFAD, jandarma, emniyet ve sağlık ekiplerimiz başta olmak üzere tüm kurumlarımız koordinasyon içinde gerekli çalışmaları yürütmektedir” ifadelerine yer verildi.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …