Perşembe , 28 Mart 2024

Bir Süredir Suskundu Sedat Peker Bu Defa Kılıçdaroğlu’nun Videosu İle Gündeme Oturdu





Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma yürütülen Sedat Peker, sosyal medya hesabından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hükümete yönelik “Şimdi yeniden Birleşik Arap Emirlikleri ile yakınlaşma çabasındaysalar, nedeni Sedat Peker’dir” şeklindeki sözlerinin yer aldığı videoyu alıntıladı.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde FOX TV’de yayınlanan bir programa konuk oldu. Kılıçdaroğlu, yayında hükümete yönelik eleştirilerini sıralarken konuşmasının bir bölümünde konuyu Sedat Peker’e getirdi.





KILIÇDAROĞLU’NUN VİDEOSUNU ALINTILADI
CHP liderinin programda sarf ettiği “Erdoğan’ın Körfez ülkelerine söylemediği kalmadı. Onların da bize… Gönderdiğimiz malları boykot ettiler, Arap dünyasını da boykota çağırdılar. Şimdi yeniden Birleşik Arap Emirlikleri ile yakınlaşma çabasındaysalar, nedeni Sedat Peker’dir.” sözlerinin yer aldığı video ise CHP’nin Twitter hesabından paylaşıldı.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …