Cuma , 19 Nisan 2024

Bizimkiler’in Cemil’i Uğurtan Sayıner tanınmaz halde





Bizimkiler dizisindeki rolüyle zihinlere kazınan Uğurtan Sayıner’in son halini gösteren bir fotoğrafı medyaya düştü. Ünlü oyuncunun aşırı zayıflamış hali sevenlerini üzdü. Emekli maaşıyla İzmir Karşıyaka’da yaşayan Uğurtan Sayıner’e çocukları da sahip çıkmıyor.
Türk televizyon tarihine damga vuran ‘Bizimkiler’ dizisinde canlandırdığı ‘Cemil’ karakteriyle hafızalara kazınan Uğurtan Sayıner için sanatçı dostları kamuoyuna yardım çağrısında bulundu. Uğurtan Sayıner için İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri devreye girdi. Ünlü oyuncu ambulansla, Büyükşehir Belediyesine bağlı Eşrefpaşa Hastanesine götürüldü.



Medyada Uğurtan Sayıner’in ‘alkol’ sorunu sebebiyle bu hale geldiği yazılıp çizildi. Bunun sebebi de Bizimkiler dizisindeki ‘Sarhoş Cemil’ karakteri oldu. Uğurtan Sayıner bu yılın başında verdiği bir röportajda ‘alkolik olmadığını ve tedavi gördüğü’ haberlerinin yalan olduğunu açıklamıştı.



Yaşlılığa bağlı şuur kaybı yaşıyor: Uğurtan Sayıner’in adını taşıyan kültür ve sanat merkezinin yöneticisi Hasan Kızılaslan, son dönemde usta sanatçının yaşlılığa bağlı hastalıklarının ağırlaştığını açıkladı. Hasan Kızılaslan, “Yaşlılığa bağlı şuur kaybı da yaşıyor. Bakımı evde dostlarının desteğiyle karşılanıyor, ama yine de profesyonel sağlık hizmeti gerekiyor. Bu nedenle sanatçı dostları destek paylaşımında bulundu” dedi.


Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …