Perşembe , 28 Mart 2024

BÖYLE EŞ DÜŞMAN BAŞINA





ÇOK SE’VDİĞİM İÇİN ŞİKAYETİMDEN VAZGEÇTİM E’şiyle arasının bozulduğunu belirten Kepçe, “E’şimi çok se’viyordum. Şikayetimden vazgeçtim. 4 çocuğumun annesi belki e’ve döner diye düşündüm. Bir gün beni ailesinin yaşadığı e’ve davet etti. Gittim. Belki barışır diye. Burada karde’şleri beni dövdü. Bu olaydan şikayetçi olmadım ama tekrar savcılığa giderek, görme engelli rapor için tekrar e’şimden ve b’a’l’d’ızımdan şikayetçi oldum.





. E’şime neden böyle bir şey yaptın dediğimde ablasının yaptırdığını söyledi” iddiasında bulundu Kepçe, “E’şim boşanma davası açtı. Sosyal hizmetlerden her ay aldığı bakım parasından yırtmak için dava açtı. Ama de’vlet ona bırakmaz. 2013 yılından beri de’vletten aylık almışlar. Bir de okuma yazmam yok diyor. Ben sadece imza yetkime ve ehliyetime kavuşmak istiyorum” diye konuştu 2017 YILINDA GÖZÜME ÇAMAŞIR SUYU DÖKTÜLER E’şi ve b’a’l’d’ızını kendisini kör etmeye çalıştığını da öne süren Yadigar Kepçe, “Ben 2017’nin Ekim ayında e’vde uyurken e’şim ve b’a’l’d’ızım gözlerime çamaşır suyu döktü. Oysa ki bunların bir amaçları varmış. Ehliyetim alınınca e’vde raporları bulunca anladım o günkü amaçlarını.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …