Cuma , 19 Nisan 2024

BU A/CININ TARİFİ YOK! VASİYETİ YÜ/REKLERİ DAĞLADI


Kızının Anıl Yolum’un ci/nsel sa/ldırısı sonucu ha/mile kaldığını id/dia eden baba Ünlü, “Kızıma te/c/avüz etmişti. O nedenle dini ni/kahla evlendirmek zo/runda kaldım. Olayı öğrendiğimde kızımı karşıma alıp, ‘Na/mus önemli değil, sen okulunu bitir’ dedim. Kızım ise, ‘Bu halde gezemem’ dedi ve o kişiyi eşi olarak benimsedi.




Olay günü, kızım ablasına gittiğini söylemişti. Ablasından çıkınca Anıl Yolum, kızımı yakındaki bir arsaya götürüp, orada de/lik de/şik etmiş” dedi.




Anıl Yolum’un, daha önce de nişanlı olduğu bir kızın çı/pla/k fo/to/ğraflarını çekip, internette yayınladığı gerekçesiyle yargılandığını öne süren Serdar Ünlü, “Kızımla sürekli ta/rtışıyorlardı, mutlulukları yoktu. Kızım, kayınvalidesi, kayınpederi ve kendisini ö/ldü/ren ca/ni ile birlikte yaşıyordu. En son ‘Ben babama gideceğim. Sı/kıl/dım artık’ demiş. Bunun üzerine Anıl Yolum, kızımı evden çıkartmamaya başlamış. Daha sonra da dö/vmüş. Haberim olunca gidip, kızımı aldım. Da/rp raporu alıp, şi/ka/yetçi olduk. Ona rağmen böyle bir şey gerçekleşti. Kızımı sürekli te/h/dit ediyormuş. Tüm bunların yazışmaları ve otoğrafları bende mevcut” diye konuştu.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …