Cumartesi , 20 Nisan 2024

BU A/CININ TARİFİ YOK! VASİYETİ YÜ/REKLERİ DAĞLADI






TO/PRAĞA VE/RİLDİ
İzmir’in Konak ilçesinde beraber yaşadığı Anıl Y. (24) tarafından 16 bı/çak da/rbesiyle ö/ldü/rülen 5 aylık ha/mile Sezen Ünlü’nün (17) ce/na/zesi, ailesi tarafından Hacılarkırı Me/za/rlığı’na getirildi. Baba Serdar Ünlü ve anneanne Remziye Orallı’nın gü/çlükle ayakta durduğu ce/na/zede, gö/zyaşı se/l gibi a/ktı. Sezen Ünlü, kılınan ce/na/ze namazının ardından toprağa verildi.




ZA/NLI, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Ka/çtıktan sonra polis ekiplerince ya/ka/lanan Anıl Yolum ise, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Anıl Yolum, ilk ifadesinde, “İki aydır sorunlarımız vardı. Olay akşamı eşimle konuşmak için gittim. Eşime ait sosyal medya hesabında, başka kişilerden gelen mesajları gördüm ve si/ni/rlendim. Bundan dolayı aramızda ta/rtışma çıktı. Sonra eşimi b/ıça/kladım ve olay yerinden ka/çtım” dedi.




‘KİM BİLİR KALIR MIYIM, Ö/LÜ/R MÜYÜM?’
Öte yandan Sezen Ünlü’nün, sosyal medyada ha/mi/le olduğunu gösteren fotoğrafını, “Sabırsızlıkla bekliyorum seni bebeğim” notuyla paylaştığı ortaya çıktı. Ünlü’nün yine sosyal medya hesabında Sezen Aksu’nun ‘Ka/çak’ adlı şarkısını paylaşıp, “Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm, kim bilir ne bekliyor kalır mıyım, ö/lü/r müyüm?” yazdığı görüldü.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …