Cuma , 29 Mart 2024

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ! ECRİN VE BABASININ HİKAYESİ HERKESİN YÜREĞİNİ YAKTI





CENAZELERİ TESLİM ALINDI
Öte yandan Ecrin Meydan ve Yusuf Meydan’ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı. Cenazeler defnedilmek üzere Adana’ya yola çıktı. Ecrin Meydan’ın anneannesi Meryem Karataş, cenazeyi teslim almaya geldiğinde gözyaşlarını tutamadı. Yakınları anneanneyi sakinleştirmeye çalıştı.





“KARDEŞİNİN NİŞANI İÇİN GELDİ”
Cenazeyi teslim almaya gelen Yusuf Meydan’ın dayısının oğlu İbrahim Ünal, Adana’dan İstanbul’a 3 günlüğüne geldiklerini ve kardeşinin nişanı için geldiklerini söyledi. Ünal, patlamanın olduğu o akşam ise Adana’ya bilet aldıklarını ve geri döneceklerini belirtti.





“ECRİN ACIKTIĞI İÇİN YEMEK YİYECEK YER ARIYORLARDI”
İbrahim Ünal, İstiklal Caddesi’nde yürürken Baba Yusuf Meydan kızı Ecrin Meydan’a yemek yedirmek için yer aradığını o esnada patlamanın yaşandığını söyledi. O anları anlatan İbrahim Ünal, “Cenaze Adana’da olacak. Zaten uçakla gideceğiz. İstanbul’a kardeşinin nişanı için gelmişlerdi. 3 günlüğüne. Bu terör laneti yüzünden hayatını kaybetti. Vatanımız milletimiz sağ olsun. Allah devletimize zeval vermesin. Herkesin başı sağ olsun. Adana’ya gideceklerdi. Son günleriydi. Adana’ya dönüş yapacağı saatlerde tesadüfen Ecrin acıkıyor. Yemek yemek için yer arıyorlar. Biletlerini almışlardı” diye konuştu.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …