Cuma , 29 Mart 2024

Bu Doğal Çay Akciğerlerinizi İyileştirir romatizmaya iyi gelir






Kekik, antik çağlardan beri kullanılmakta olan, çok güçlü sağlığa yararları olan önemli bir tıbbi bitkidir.
Kekik akciğer sağlığı için çok gerekli şifalı bitkilerin başında gelir. Öksürüğü geçirmek ve solunum yolu hastalıklarını iyileştirmek için kullanılır. Kekik ayrıca doğal bir balgam söktürücü ve antiseptiktir ve bu özelliği de hem çay hem de buhar olarak solumak için kekiği ideal kılar.




Isırganotu ise yine yüzyıllar boyunca çok çeşitli tıbbi amaçlarla kullanılmış mucizevi bir bitkidir ve ana özelliklerinden biri de kan dolaşımı ile akciğerleri temizleyip arındırmasıdır. şimdi bu iki süper malzeme ile size akciğerlerinizi arındıracağımız çay tarifini yazacağım.
Malzemeler:, 1 yemek kaşığı kekik (30 g),, 1 yemek kaşığı kurutulmuş ısırganotu (30 g),, 1 bardak su, 1 yemek kaşığı bal
Yapılışı: İlk yapmanız gereken suyu kaynatın. Su kaynadığında ocağı kapatarak, içine kekik ve ısırgan otunu ekleyin ve 15-20 dakika boyunca demleyin.
Ardından, çay soğurken bir 10 dakika kadar daha bekletebilirsiniz. Ardından 1 yemek kaşığı bal ekleyin ve yavaşça için, içerken çayın buharını da solumayı ihmal etmeyin. Bu çay ayrıca oldukça sakinleştiricidir. Günde iki bardak içebilirsiniz.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …