Cuma , 19 Nisan 2024

Bu Kadarına Pes ! Eve Gizli Kamera Yerleştirdi Ardından Kayıtları İzleyince Karısından Boşandı !





Türkiye’nin gündemine oturan ünlü televizyoncunun başına gelen ‘öteki kadın’ skandalıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü televizyoncu A.B, yaşadıklarını İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’yla paylaştı. Mühendis eşi K.B’nin kadın kıyafetleri giyip, makyaj yaparak 5 yaşındaki çocuklarıyla bu kılıkla oynaması nedeniyle ‘anne babanın çocuklara zarar verecek şekilde davranması’ ve ‘nitelikli cinsel taciz’ suçları kapsamında suç duyurusunda bulunan A.B, ifadesinde mağdur olan kişinin 5 yaşındaki çocukları olduğunu vurguladı.





Sabah gazetesinden Mustafa Sait Özkan’ın haberine göre, 2010 yılında K.B ile evlendiklerini söyleyerek ifadesine başlayan A.B, evliliklerinin ilk yıllarında herhangi belirgin bir sorunla karşılaşmadığını belirtti.





A.B ifadesinde yaşadıklarını şu şekilde aktardı:
“2017 yılından sonra eşim Hollanda’nın Amsterdam şehrinde iş buldu. Bunun üzerine bir süre bu şehirde yaşadı. Bu dönemden sonra eşimin davranışlarında ciddi değişiklikler meydana geldi.





Geç saatlerde eve alkollü gelmeye başladı. Bana ve çocuğumuza karşı ilgisiz bir hal aldı. Bize kaba davranarak hatta şiddet uygulamaya başladı.





Bu gelişmelerle birlikte dolabımdaki bazı kıyafetlerin ve iç çamaşırlarının kullanılmış olduğunu, bazılarının yerinin değişmiş, bazılarının yıkanmış olduğunu fark ettim. Hatta bazılarının üzerinde kuru temizleme etiketleri vardı.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …