Perşembe , 25 Nisan 2024

BU KADININ VÜCUDUNDAN HAYVANLAR ÇIKIYOR! KİMSE ONA İNANMADI AMA…





Karınca ya da sinek olabileceğini düşünerek banyo yapıp kıyafetlerini değiştiren M.K.’nin vücudundaki ısırılma hissi bir türlü geçmedi.
Evli ve iki çocuk annesi olan 43 yaşındaki M.K., bundan yaklaşık bir buçuk yıl önce evlerinin önündeki bahçeyi temizledikten bir hafta sonra vücudunun ısırıldığını hissetti.

Doktor ilaç verip bir hafta sonra geçmezse yine gelmesini istedi. ncak M.K. ilaçları kullanmasına rağmen rahatsızlığından kurtulamadı.

Bunun üzerine tekrar gittiği doktor, ruh sağlığı hastanesine gitmesi önerisinde bulundu. Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne giden M.K. bir çare bulamayınca başka bir doktor tarafından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne yönlendirildi.




Burada yapılan incelemede kadına “miyaz” yani sinek hastalığı teşhisi konuldu. Ancak tedavi yönünde bir adım atılamazken, bu hastalığın atlarda görüldüğü belirtildi.

Bunun üzerine M.K. veteriner hekime giderek sinekten kurtulmak umuduyla hayvan ilaçları kullandı.

Ancak kaşıntı ve çıkan sinek larvalarından bir türlü kurtulamadı. Doktorlardan çare bulamayan kadın ısırılma yüzünden günde 1 saat uykuyla ayakta durup sürekli banyo yapmaya başladı.

Vücudundaki ısırılmadan kurtulmak için karbonat, kireç, mazot, benzin, yanık yağ ve çam ağacı tozuyla bile banyo yaptı ancak, hala vücudunun kaşınmasına neden olan rahatsızlıktan kurtulamadı

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …