Salı , 23 Nisan 2024

Bu Markaları Sakın Evinize Sokmayın İşte Domuz Ve At Eti Yediren Markalar







Tarım ve Orman Bakanlığı, gıdada hile yapan firma ve ürünleri tek tek ifşa etti. Hilekarlar vatandaşlara, dana yerine at ve domuz eti, yoğurt yerine jelatin, lahmacun yerine sakatat yedirdi. Sahtekarlar arasında tanıdık firmalar da bulunuyor. İşte vatandaşın sağlığını hiçe sayan firmalar ve ürünleri











Kocaeli Çayırova’da üretilen GURME Gıda San. Tic. Ltd. Şti’nin kangal fermente sucuklarında domuz eti tespit edildi! Serdivan Sakarya’da üretilen Yüzet Et ve Et Ürünlerinde at eti tespit edildi! Fethiye Muğla’daki China Sun Chinese Restaurant’ta dana eti olarak satılan ette domut eti tespit edildi.





Tuzla’daki Deniz Börek Salonu’nda pide kıymalı çiğ börek harcında at eti tespit edildi. Kuşadası Aydın’daki Karanfil Otel’de karkas dana etinde domuz eti tespit edildi. Afyon’daki Akşömine adlı mekanda Adana Kebap olarak satılan etin içinde domuz eti tespit edildi. Muğla’daki Serkul 1 ve Serkul 2 restaurantta dana biftek olarak satılan içinde domuz eti tespit edildi.Esenler’deki Kurban Et Gıda’da çiğ kıymada at eti tespit edildi.

Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …