Çarşamba , 24 Nisan 2024

Bu nasıl evlat ya, üzüldüm kadına!





Cengiz İmren ile evliliği 3 yıl sürdü. 2006-2010 yılları arasında Musa Aytun ile evlendi. Seren Serengil, 3 Nisan 2009’da eşi Musa Aytun’dan Stephanie adlı bir kız dünyaya getirdi. Ancak 6 aylık doğan bebek, yalnızca 6 gün hayatta kalabildi. Mayıs 2018’de Seren Serengil şarkıcı Yaşar ile nikâh masasına oturdu. Serengil, Yaşar ile birlikte bebek sahibi olacaklarını Ağustos 2019’da duyurdu. 1 Eylül 2019’da Serengil, bebeği kaybettiğini açıkladı. Yaşar İpek ve Seren Serengil olaylı bir şekilde boşanmıştı.





Sağlığını kilo vermek için kaybeden Serengil, Dumping Sendromu’na yakalanmıştı. Serengil, bu hastalığından zor zamanlar geçirdi. Hastalığı döneminde zor zamanlar yaşadığını söyleyen Serengil kendinebir video çektiğini söyleyerek şu sözleri kullandı; “Ne annemi düşündüm ne başka şeyi. Tohma’yı arkamdan üzüleceği için düşündüm ama onun bir ailesi var, alışacaktı. Ama gözüm köpeklerim için arkada kalacaktı. Noy Noy ben olmayınca elbise dolabına saklanıyor, yemiyor, içmiyor. Ölürdü herhalde. Arkadaşlarıma vasiyet videoları çektim. Ölüme gidecek kadar hayatımı tehlikeye atmaya değer miydi? Çok düşündüm.





Şimdi umurumda değil, bak pizzaları yiyorum. Çünkü hayat o kadar kısa ki” Şimdilerde sağlığı düzelen Serengil, güzellik merkezine gitti. Yaptıracağı işlemi takipçilerine anlatan ünlü isim ‘Alloblast tekniğiyle’ yeni doğmuş bir çocuğun sünnet derisiyle cildine kök hücre yaptıracağını duyurdu.

Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …