Perşembe , 28 Mart 2024

BU SUYU 7 GÜN BOYUNCA İÇİN BAKIN NASIL BİR SONUÇ VERİYOR !!! 1 HAFTADA KAÇ KİLO VERECEĞİNİZE İNANAMAYACAKSINIZ!!!!






Yağ yakan salatalık suyu kürü ile bel ve göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulacaksınız. Tek yapmanız gereken yatmadan önce bu karışımı içmek. Karın yağları istenmeyen yağlar olarak kabul edilir ve kalp damar hastalıklarını, hipertansiyonu, tip2 diyabeti doğrudan etkiler. Uyku problemi gibi diğer bir çok sağlık sorununu tetikler.
Düzenli fiziksel aktivite ve spor yapma imkanınız yoksa eğer bu yağ yakıcı salatalık kürü karışımı sizin için idealdir. Bu karışım vücuttan fazla suyu detoks vazifesi görerek atmayı sağlar ve serbest radikaller gibi zararlı sıvıları idrar yolu ile dışarı çıkartır.




En önemli özelliği ise karın bölgesindeki yağ yakma sürecini hızlandırır ve hızlı (aynı zamanda kalıcı) bir şekilde kilo vermenize yardımcı olur.
Yağ yakan salatalık suyu kürü için malzemeler: Yarım limon 1 adet salatalık Bir demet maydanoz 1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil 350 Mililitre su (1 litrelik sürahilerin yarısından biraz fazlasını doldurun)

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …