Perşembe , 28 Mart 2024

BU YAŞADIĞIM İBRET OLSUN





Bana gelen rumuzlu bir mesaj ” sen o adamı taşıyamıyorsun, hayatının geri kalanını mahvetme bari. Birbirimizi seviyoruz, sana diyemiyor eşin ama artık ben dayanamıyorum. Her akşam senin yanına gitmesine katlanamıyorum. Oda beni seviyor, ama sadece konumundan dolayı kimseye bir şey diyemiyor. Duyulmasından korkuyor” gibi uzayıp giden mesajdı. Eşime böyle bir mesaj aldığımı diyemedim. Onu kaybetmekten çok korktum ama ne yapacağımı bilemez oldum. Bana karşı ilgisi hiç eksik olmuyordu ama hep bir oyun yapıyor diye düşünüyordum. Bir gece cep telefonuna girdim. Facebook’tan mesajlar kısmını okudum. Okudum ama bir büyük bir şaşkınlık daha yaşadım. Bu şaşkınlık başkaydı.





Bana yazan kadın gerçek adıyla eşime sürekli mesajlar yazmış. Seni çok seviyorum, eşin senin yanına hiç yakışmıyor, benim neyimi beğenmiyorsun, neden bana hep ters davranıyorsun. Tekliflerimi neden hep reddediyorsun. Ne buluyorsun o kilolu karından anlamıyorum. Benim peşimde kimlerin olduğunu sende biliyorsun. Ama ben seni o eşinden uzaklaştıracağım göreceksin gibi yazışmalar vardı. Eşim hep onu tersleyici şeyler yazmış. Eşime karşı içimde her şeyin yavaş yavaş bitmeye başladığı anda yeniden aşık oldum. Dünyanın en mutlu kadını hissetmekte ne kadar haklı olduğumu 8 aydır geçen azaptan sonra tekrar anladım.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …