Cuma , 29 Mart 2024

BU YÖNTEM ŞEKER HASTALIĞININ KÖKÜNÜ KURUTUYOR





Tip 1 – p-ank-reas ins-ülini üretmez. Tip 2 – p-ank-reasın yeterli miktarda ins-ülin üretmediği ya da v-ücudun üretmiş olduğu ins-ülini etkili biçimde kullanamaz. D-iyabetin sebebi eksiksiz olarak bilinememekle beraber; g-enetik, ob-ezite, d-iyet ya da e-gzersiz eksikliği tip 2 d-iyabetin ilerlemesinde önemli rol oynayabilir.





D-iyabetin belirtileri nelerdir? Aşırı susuzluk – Sık idrara çıkma – Bulanık görüş – Aşırı açlık – Artmış yorgunluk – Alışılmadık kilogram kaybı – Hazırlanılışı : Tarçın ve karanfilleri şişelenmiş suyun içerisine koyun ve buz dolabında 4 5 gün kadar bekletin. Sonra karışımı süzün ve suyunu her sabah boş mideye yarım bardak tüketin. Bu il-acı 4 gün kullanmanız yeterlidir ardından yenisini yapın.





Üç şişe kullandıktan sonra 15 gün ara verin. Bu şeker h-astalığına bütünüyle doğal bir çaredir. Paranızı kurtaracak ve yalnızca beş gün içerisinde bu k-orkunç h-astalığın etkilerinin ortadan kaldırılmasına yardım edecektir! Lütfen ihtiyacı olan biri olabilir o yüzden bir kez paylaşalım.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …