Cumartesi , 20 Nisan 2024

Bunlar ne kadar iğrenç hayatlar!





Rıfat Bey ile eşi Narin Çakırbeyli canlı yayında yüzleşti. Narin Çakırbeyli eski kocasıyla evli olduğu sırada yaşadıklarını anlatıp annesinin de damadıyla kaçtığını söyledi. Müge Anlı duydukları karşısında şoke oldu. Evlenme vaadi ile ile dolandırıldıklarını söylerek canlı yayına katılan iki genç kadının anllatıkları sonrası Türkiye’nin gündemi karıştı. Dolandırılan yüzlerçe kişi stüdyoya akın etti. Müge Aanlı yaşananlar konusunda şaşkına döndü. Tepkiler çığ gibi büyümeye başladı. Mağdurların ise ATV stüdyosuna akın ettiği iddia edildi.





12 torunu bulunan ve 40 yıldır evli olan Gülşen hanım, 10 yılıdır kocasını aldattığını ve dolandırdığını itiraf etti. Gülşen, ‘Eşimin şiddetinden kaçtım. Film mi çevriliyor burada? Yeni bir yola girdim, geri dönüşüm yok. Sen yoluna ben yoluma. Hüseyin ile 10 yıldır beraberiz, 2 ay önce de ona kaçtım. Ahmet bey de bunu biliyordu. Ben boşanmak istiyorum. Ahmet bey de başkasıyla evlensin” dedi.





Müge Anlı’ya konu olan, Gaziantep’te hayatını kaybeden 3 yaşındaki Meryem Çiğdem’in otopsi raporu çıktı. Detayları kan dondurdu. Canlı yayına telefonla bağlanan anne Melissa’nın arkadaşı, çocuklara uyku ilacı içirdiğini ve sürekli uyuduklarını anlattı. Babanın ise çocuklara şiddet uyguladığını belirtti. İddialara göre anne ve babanın çocuklara yasaklı madde verdiği konuşuluyor. Fotoğrafı küçük kız için yayınlamadığını söyleyen Müge Anlı “Ama o fotoğrafları ekrana vermem ve olayın sosyal medyada infial mi yaratması gerekiyor.” ifadelerini kullandı. Müge Anlı’da DJ Gezgin cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Yayına bağlanan bir izleyici, Gediz Deltası bölgesine bir aracın geldiğini, Cemal’in elinde ise büyük bir çuval olduğunu söyledi. Oturur bir vaziyette silüet gördüğünü belirtti. Ayrıca, “İçinde oldukça kilolu bir adam varmış ve oturur bir vaziyetteymiş gibi duruyordu. Adam bizi görünce hemen bagajı kapattı panikledi” dedi. Fatma ise canlı yayında ağlamaya başladı. Diğer yandan Fatma Karadağ’ın cinsel içerikli mesajları ortaya çıktı. DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan cinayetinde canlı yayına çıkan Fatma’nın damadı Muammer, daha fazla dayanamayarak Fatma’ya saldırdı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı. Ekipler hemen müdahale etti.





İlahiyat bölümü son sınıf öğrencisi Ayşe Bağcı, eşi ve bir çocuğu olan yolculuk yaparken tanıdığı muavin Mücahit’e kaçtı. Canlı yayında Mücahit, kendi eşi dışında bir cin eşi olduğunu söyledi. Ayşe Bağcı ise muavinin kendisini kandırdığını, para aldığını ve tehdit ettiğini anlattı. Mücahit, “Ayşe uyuyordu, düşmesin diye koltuğunu yatırırken korkup uyandı ve elimi tuttu. O anda yıldırım aşkına tutulduk birbirimizden etkilendik. Telefonlarımızı aldık. Ayşe Samsun’a sınava gidiyordu orda yurtta kalacaktı. Bir gün sonra Ayşe yurttan çıkıp Trabzon’a benim yanıma kendisi kaçıp geldi. Birlikte pikniğe gittik” dedi. CAnlı yayına bağlanan Ayşe’nin omuzunu eliyle sıkan Mücahit’in o hareketi Müge Anlı’yı da ürküttü. Ayşe’nin ailesi kızına büyü yaptıklarını iddia ediyor. Geçtiğimiz yıl Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılan Arif Verimli, Youtube programına konuk oldu. Canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arif Verimli, “14 yıl emek verdiniz Müge Anlı’ya, biz çok üzüldük. Kırgın mısınız?” sorusuna “Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Şevki Sözen Bey her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, şunu yaptık, bunu yaptık, hiç dinlemedi arkadaşımız.” cevabını verdi. “Daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı Şevki Sözen mi? sorusuna ise “Valla ikisinin de kıymeti yok benim için.” ifadelerini kullandı. Ayrıca geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan Müge Anlı’nın kendisini düğüne çağırmadığını ve kırgın olduğunu belirtti. Arif Verimli’nin bu samimi itirafları gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre Verimli’nin bu sözleri arka planda yaşanan kavgalar sebebiyle Müge Anlı’nın programının yayınlanmasına engel olabilir.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …