Cumartesi , 20 Nisan 2024

BUNU ONA EŞİ YAPTI! ŞI’RINGA İLE TE’HDİT EDİP 3 GÜN..






Sabah’ta yer alan habere göre yarı baygın halde bulunan ve vücudunda darp izlerine rastlanan genç kadın, tedavisinin tamamlanmasının ardından 3 gün boyunca yaşadığı kâbusu jandarmada en ince ayrıntısına kadar anlattı. Salı günü işe gitmek için evden ayrıldığını söyleyen kadın, hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ve boşanma aşamasında olduğu İlker Mustafa Kuloğlu’nun eve zorla değil, oğlunu kandırarak girdiğini söyledi.





Her satırı dehşete düşüren korkunç olay şöyle gelişti. İddiaya göre geçtiğimiz Salı günü eşinin işe gitmesini fırsat bilen İlker Mustafa Kuloğlu, oğlunun evde olduğunu bilerek apartmanın kapısını çaldı. Oğlunu annesine hiçbir şey yapmayacağı konusunda ikna eden Kuloğlu, içeriye girerek oğluna okul çıkışı köye gitmesini söyleyerek, evden gönderdi.





Evde İlknur Kuloğlu’nu beklemeye başlayan İlker Mustafa Kuloğlu, akşam saatlerinde ayak seslerini duyunca banyoya saklandı. Kapıyı açarak içeriye giren genç kadın bir süre dinlendikten sonra banyoya girince dehşet saatleri başladı. İddiaya göre banyoya giren eşinin üzerine atlayıp, ağzını kapatan Kuloğlu, eşini darp etmeye başladı.





Eşinin yalvarışlarına aldırmadan defalarca cinsel istismarda bulunan Kuloğlu, daha sonra cebinden çıkardığı şırıngalarla “Benimle geleceksin. Gelmezsen bu şırıngaları sana saplarım ve anında ölürsün” diyerek evden çıkarttı. Dışarıda bekleyen otomobile İlknur Kuloğlu’nu bindiren Kuloğlu, eşini arabada da darp etmeye devam etti.





Şerbetli Köyü yakınlarında iki çocuğunun annesini araçtan indiren İlker Mustafa Kuloğlu, yakın arkadaşı olan araç sürücüsü A.K.’yi yanından gönderdi. İddiaya göre Eşini kelepçeleyip kafasına silah dayayan Kuloğlu ” Seni öldüreceğim ve dereye gömeceğim” diyerek ormana doğru götürdü. Kadının kaburgalarının kırıldığı öğrenildi.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …