Cuma , 26 Nisan 2024

BURUN ESTETİĞİ AMELİYATINDA ÖLÜM! SON FOTOĞRAF! ”ABLA BENİM KALBİM SIKIŞIYOR” DEMİŞ





Beylikdüzü’nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası güvenlik görevlisi Seher Kılıçcı (26) hayatını kaybetti. Yakınları ihmal iddiasında bulunurken genç kadının ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı. Baba Cezmi Kılıçcı, “Kızım ablasına, ‘Abla benim kalbim sıkışıyor’ demiş. Bunun üzerine doktorun yanına gitmiş durumu anlatmışlar. Ancak, doktor ‘Bazen hastalar buraya geldiği zaman heyecandan böyle olabiliyor bir şey olmaz’ demiş” dedi. Genç kadının ameliyattan dakikalar önce çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.





Olay dün saat 13.00 sıralarında Beylikdüzü’nde bulunan özel tıp merkezinde yaşandı. Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki Seher Kılıçcı, burun estetiği ameliyatı için tıp merkezine gitti. Genel anestezi altında ameliyatı gerçekleştirilen Seher Kılıçcı, daha sonra yapılan tüm işlemlere rağmen uyandırılamadı. Kılıçcı yakınlardaki başka bir özel hastaneye sevk edildi. Ancak ambulanstayken hayatını kaybetti. İhbar üzerine polis inceleme başlattı. Kılıçcı’nın cenazesi savcı incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.




Sonraki Haber

Nedeni Ortaya Çıktı

İzmir’de Arka Arkaya P-atlama Oldu..Valilikten Açıklama Geldi.. Ayrıntılar İçeriğin Devamındadır..İçeriğin Devamını Okumak Ve Görmek İçin …