Cuma , 19 Nisan 2024

BÜYÜKŞEN ÇİFTİ CİNAYETİNDE BOMBA İFADE





Müge Anlı’nın günlerce ekrana taşımasının ardından Konya’da 3 yıl önce ö/ldürülen Metin ve Nejla Büyükşen ci/nayeti çö/zülmüştü. Kiralık ka/til olarak ci/nayetleri işeyen Abdulhamid Uzbek’in (39) ifadeleri ka/n do/ndurdu. Çıkarıldığı mahkemece tu/tuklanan Uzbek, sevgilisinin eski sevgilisini ö/ldürtmek için kiralık ka/til tutmak su/çundan tu/tuklanan Abdullah Başdemir’in kendisine yaptığı 100 bin TL’lik teklifi anlattı.





Abdulhamid Uzbek, çiftliğinde iki farklı dönemde 1 yıl kadar çalıştığı Abdullah Başdemir’in kendisine ‘Benim dü/şmanlarım var. Sana 100 bin TL versem bu düşmanlarımı ö/ldürür müsün?’ dediğini ancak kendisinin bu teklifi kabul etmediğini ileri sü/rdü. Uzbek’in Başdemir’in çiftlikte çalışan diğer Afgan uyruklu iki kişiye daha aynı teklifi yaptığını anlattı.

Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde yaşayan 3 çocuk babası Metin Büyükşen ve eşi Nejla Büyükşen 3 Eylül 2018 günü kar ma/skeli sa/ldırgan tarafından evlerinde vu/rularak ö/ldürüldü. Çiftin kızları Fatma Büşra ise sa/ldırgandan ö/lü ta/klidi yaparak ku/rtuldu.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …