Cumartesi , 20 Nisan 2024

BÜYÜKŞEN ÇİFTİ CİNAYETİNDE BOMBA İFADE





100 BİN LİRA TEKLİF ETTİ
“Abdullah yanında çalışan Afgan uyruklu İsmail ve Kerim’le de görüştüğümde Abdullah’ın kendilerine de birilerini ö/ldürme karşılığında 100 bin TL teklif ettiğini ancak teklifi kabul etmediklerini anlattılar. Abdullah dü/şmanlarının kimler olduğunu bahsetmedi ve kim olduklarını bilmiyorum” diye konuştu.





Ö/LDÜRÜLENLERİ TANIMIYORUM
Ö/ldürülen Metin ve Nejla Büyükşen çiftini tanımadığını da ifade eden Abdulhamid Uzbek şöyle devam etti: “Daha önce bir ta/banca ve üç tü/fek ile fotoğraf çektirmiştim. Bu silahlar Abdullah’a ait. Bildiğim kadarıyla Abdullah’ın 5 adet t/abancası, 1 adet uzun na/mlulu a/v tü/feği ve 2 adet kısa di/pçikli tü/feği var. Ta/bancaları Abdullah ve yakınları üzerlerinde taşıyordu. Tü/fekler çiftlikte kalıyordu. Biz hayvanları dağa götürürken tü/fekleri yanımızda götürüyorduk. Abdullah’ın yanında çalışırken her işi yapardım.





Abdullah bana ö/ldürmek için 100 bin TL teklif etmişse de ben kabul etmedim. Onun adına hiç kimseyi ö/ldürmedim. İsmil Mahallesini hiç duymadım ve oraya hiç gitmedim. Ö/ldürülen kişileri de hiç tanımıyorum. Su/çsuzum” şeklinde konuştu. Abdulhamid Uzbek’in üzerinden çıkan SIM kartlara ve telefona incelenmek üzere el konulduğu öğrenildi.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …