Perşembe , 25 Nisan 2024

BÜYÜKŞEN ÇİFTİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ ÖNE SÜRÜLEN AFGAN ÇOBAN KONUŞTU





ÇİFTİN YANLIŞLIKLA Ö/LDÜRÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI
Yapılan so/rgulamada Esra Taş’ın, ö/ldürülen Büyükşen çiftinin evlerine 500 metre mesafede bulunan komşularının oğlu Hüseyin K.’nin eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Esra Taş’ın, Hüseyin K.’nin, ailesinin ba/skısıyla kendisinden ayrıldığını ve bu nedenle o aileye z/arar vermek istediğini, bu durumu sevgilisi Abdullah Başdemir’e anlattığı, Başdemir’in de para karşılığı 2 kişi kiralayıp,





ko/rkutup, za/rar vermeleri için Hüseyin K.’nin evine gönderdiği öne sü/rüldü. Başdemir’in kiraladığı 2 kişinin kendilerine verilen adresi karıştırıp Hüseyin K.’nin ailesi yerine komşuları Büyükşen çiftini ö/ldürdükleri belirtildi. Abdullah Başdemir ve Esra Taş, ‘ka/sten ö/ldürmeye a/zmettirme’, Zekeriya Okşen ve Mustafa Okşen de ‘ka/sten ö/ldürmeye ya/rdım etme’ su/çlarından tu/tuklandı.





ÇOBAN, BÜYÜKŞEN ÇİFTİNİ Ö/LDÜRDÜĞÜNÜ REDDETTİ
Soruşturmayı sü/rdüren jandarma ekipleri, olayın a/zmettiricisi olduğu ileri sü/rülen Abdullah Başdemir’in o dönem çiftliğinde çobanlık yapan ve daha sonra Konya’dan ayrılarak Ankara’ya giden Afganistan uyruklu Abdulhamid Uzbek’i, 3 gün önce çobanlık yaptığı çiftlikte gö/zaltına alındı. Konya’ya getirilen Uzbek, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şü/pheli, basın mensuplarının ‘Siz mi ö/ldürdünüz?’ sorusuna “Yanlış ağabey, Allah korusun” diye yanıt verdi.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …