Cuma , 26 Nisan 2024

Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili şok eden iddia…





Konya’nın Karatay ilçesinde, Necla Büyükşen ve Metin Büyükşen’in 3 yıl önce evlerinde pompalı tüfekle öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısı, 25’e çıktı. Büşükşen çiftinin saldırıdan kurtulan ve gözaltına alınan kızları Büşra Büyükşen ve 2 kadın şüpheli, yeniden sağlık kontrolünden geçirildi.





Büyükşen çiftinin komşusundan alacağı olan kişilerin, adresi karıştırıp yanlışlıkla öldürebileceği ihtimali de göz önünde bulundurularak, 7 kişinin de gözaltına alınanlar arasında olduğu belirtildi.Olay, 3 Eylül 2018’de saat 22.00 sıralarında, İsmil Mahallesi’ndeki tek katlı evde meydana geldi.





Kar maskeli kişi, kapısı açık olan Metin Büyükşen’e ait eve girdi. Şüpheli, emekli memur Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen’e ateş etti. Saldırgan çiftin kızları Büşra Büyükşen’in (24) iddiasına göre, Büyükşen’e de tüfeğin dipçiğiyle vurdu. Büşra Büyükşen, komşularının otomobiline binip, jandarmaya giderek, olayı anlattı. Eve gelen jandarma ekipleri, Necla-Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini buldu. Büşra Büyükşen de sağlık görevlilerince ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.




Sonraki Haber

Nedeni Ortaya Çıktı

İzmir’de Arka Arkaya P-atlama Oldu..Valilikten Açıklama Geldi.. Ayrıntılar İçeriğin Devamındadır..İçeriğin Devamını Okumak Ve Görmek İçin …